Industrigolv

Industrigolv finns att få i många olika utförande.

Vi lägger färgsandsgolv och massagolv för alla miljöer. Våra fogfria golv är optimala i exempelvis storkök där kraven på hygien är stora. Oavsett beläggning så är underarbetet mycket viktigt och vi slipar, fräser eller blästrar alltid alla ytor innan beläggning.

Massagolv

Detta industrigolv lägger vi i hårt belastade torra miljöer exempelvis tung industri med mycket trucktrafik. Att beläggningen är homogen gör att fortgående slitage inte syns på samma sätt som med andra beläggningar. Detta alternativ är också det som tål belastning allra bäst. Massagolv finns även att få med trögelastisk massa som tar upp rörelser och sprickbildning i gamla betongplattor.

Storköksgolv

Detta industrigolv lämpar sig bäst i våta miljöer exempelvis inom livsmedelsindustri eller storkök där halkskyddade golv krävs. Det man skall veta är att städbarhet och halkskydd inte går hand i hand. Vi har dock bra koll på hur mycket lack som krävs i olika miljöer för att få till bästa möjliga balans mellan halkskydd och städbarhet.

Tjockfilmsmålning

Detta industrigolv är en högblank färg som läggs ut med spackel och efterollas. Tjockfilmsmålning läggs i betydligt tjockare skikt än vanlig färg och lämpar sig därför för miljöer som kräver hög städbarhet och medelhård belastning. Exempelvis laboratorium, plocklager eller torra lagerlokaler.

Tunnfilmsmålning

Detta industrigolv är en öppen vattenemulgerad färg och fungerar bäst i lokaler med låg belastning. Det finns många fördelar med att måla golvet i en mörk tråkig industrilokal. Den upplevs som ljusare och man förbättrar både städbarhet och trivseln för dem som arbetar i lokalen.

Dammbindning

Detta industrigolv gör man med en vattenemulgerad transparent epoxi på betonggolv för att förhindra att damm sprids i lokalen. Man ökar även golvets städbarhet väsentligt med denna ytförstärkning. Här kan du läsa mer om vår betongförsegling.

Industrigolv - btgvast.se
Industrigolv - btgvast.se
Industrigolv - btgvast.se

Fyra exempel på industrigolv

Några exempel där våra fogfria industrigolv lämpar sig extra väl.

  • Verkstadsindustri
  • Restaurang & Storkök
  • Våtutrymme
  • Antistatisk miljö
Industrigolv - btgvast.se

Läggning av Industrigolv

Nedan följer en kort film från ett av våra uppdrag.

Målning av Industrigolv

Här målas industrigolvet för att få en ljusare lokal.

Aktuella Projekt

Du hittar fler av våra projekt på vår projektsida där vi regelbundet samlar ett urval av alla de projekt som vi genomför. Du kan också följa oss här på vår sida på Google+.

Offertförfrågan eller kanske ett möte?

Vi har stor erfarenhet av att utföra arbeten i miljöer med pågående verksamhet där driftstörningar måste minimeras. Kontakta oss för ett förutsättningslöst samtal om ditt projekt.