Flytspackling

Vi avjämnar och fallspacklar och vi bygger hela golvsystem från grunden.

Det går bra att flytspackla på flera underlag så som betong, spånskivor, isoleringsskivor och golvvärmeskivor. Flytspackel med fiber kan också användas för armeringsegenskaper.

Vi flytspacklar med tresäcksblandare (upp till 2000 kg), spackelpump (från 2000 – 7000 kg) eller från spackel-pumpbil (från 7000 – 32 000 kg). Det är mängden spackel och hur arbetsplatsen ser ut som avgör vad som är mest lämpligt för varje projekt. Här hittar du en kort film där vi använder vår spackelpump.

Användningsområden

Flytspackel kan användas till flera saker så som avjämning av ojämna underlag, att skapa fall till brunnar eller att bygga frånfall för att hindra att vatten blir stående och därigenom skada exempelvis väggar i ett storkök eller ytterväggar på terasser och balkonger.

Flytspackel kan också användas för att förstärka golv som inte håller rätt dragfasthet. Ett svagt undergolv av betong kan till exempel spacklas före en epoxibeläggning för att säkra vidhäftning och hållbarhet. Spackel kan också användas som slutskikt på ett golv. Här krävs dock först en impregnering/ytförstärkning/dammbindning av tex vattenemulgerad epoxi. Dels för att skapa en dammfri och mer hållbar yta men också för att göra golvet mer lättstädat.

Flytspackling - btgvast.se

Flytspackel lackat med filmbildande dammbindning och ytförstärkare av vattenemulgerande epoxi. Arbetet gjorde vi i smedjeverkstaden på Göteborgs Operan.

Flytspackling - btgvast.se
Flytspackling - btgvast.se

Fyra exempel, flytspackling

Några exempel där flytspackel används.

  1. Badrum
  2. Uteplatser
  3. Golvvärme
  4. Garage

Aktuella Projekt

Vi genomför regelbundet jobb som involverar flytspackling av golv. Från och med vintern 2015 så kan du följa utvalda projekt antingen på vår sida på Google+ eller här på vår hemsida. Om du har några frågor gällande flytspackling så är du välkommen att höra av dig så kan vi med största säkerhet besvara dem.

Offertförfrågan eller kanske ett möte?

Vi har stor erfarenhet av att utföra arbeten i miljöer med pågående verksamhet där driftstörningar måste minimeras. Kontakta oss för ett förutsättningslöst samtal om ditt projekt.