Projekt: Målning av rinken och nya golv i spelargångar i Scandinavium. Vi har också tagit oss an att laga duschgolven.

Först gav vi oss på rinken där vi diamantslipade ytan betongren samt dammsög för att sedan epoximåla med klassiskt vit färg.

Även arbetet i spelargången inleddes med diamantslipning för att få bort alla gamla beläggningar innan vi började lägga på nya. Vi fick skotta ut 50-70 mm gjutasfalt, spackel och industrigolv från spelargångarna. Här spacklade vi sedan med pumpbil vilket går undan. 10 ton på en timme. Vi glasfiberarmerade golvet i spelargången med 300 grams flossad glasfiberväv och epoxi. Som toppbeläggning lade vi trögelastisk polyuretan i målade fält med tanke på säkerheten då truckar och andra maskiner ständigt rullar över den här hårt belastade ytan.

Duschgolven i Scandinaviums omklädningsrum diamantslipades först. Därefter läggning med epoxi, granuler och lack. Till sist installation av nya brunnar och anslutningar till golv runt duscharna.

Se nedan filmer och längst ner även ett bildgalleri för mer information om projektet som fortfarande pågår. Detta projekt kommer uppdateras löpande med fler bilder och filmer.

Offertförfrågan eller kanske ett möte?

Vi har stor erfarenhet av att utföra arbeten i miljöer med pågående verksamhet där driftstörningar måste minimiseras. Kontakta oss för ett förutsättningslöst samtal om ditt projekt.